« Tilbage til italy

E-Handelsbetingelser

1.Indledning

Disse e-handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget på hjemmesiden www.cofocoitaly.dk,
som ejes og drives af italy Søborg Aps, CVR.: 36062770, Amager Landevej 119, 2770 Kastrup. Hjemmesiden dækker køb i alle Cofoco italy’s afdelinger.

Hvis det er første gang, du handler på www.cofocoitaly.dk, anbefaler vi, at du læser disse
e-handelsbetingelser grundigt igennem.


2. Bestilling og afhentning

Du kan afgive bestillinger online 24 timer i døgnet. Vi forbereder din bestilling, så den er færdig til afhentning i den restaurant, og på det tidspunkt, som du har valgt. Når du har afgivet bestillingen, sender vi straks en ordrebekræftelse til dig pr. e-mail, som indeholder din bestilling og ordrenummer. Bemærk, at du selv er ansvarlig for at afhente bestillingen i restauranten, og at du selv skal medbringe ordrenummeret.

Vi bestræber os på at have maden klar til det bestilte tidspunkt, men tager forbehold for korte forsinkelser. Såfremt vi er forsinkede mere end 60 minutter, får du pengene retur. Hvis din bestilling ikke er afhentet inden for 1 time efter det aftalte afhentningstidspunkt, forbeholder vi os retten til at kassere maden af hygiejnehensyn.


3. Priser og betaling

Betaling for din bestilling trækkes fra dit betalingskort med det samme.

Den gældende pris er den pris, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle opgivne priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms (25 %).

Vi accepterer følgende betalingsmidler: Dankort / Visa Dankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron og American Express.

I Cofoco's fysiske butikker bliver betaling med kreditkort pålagt det gebyr som Cofoco bliver opkrævet hos vores leverandør. Dankort er ikke pålagt gebyr i henhold til dansk lovgivning.

AKTUELLE GEBYRSATSER INKL. MOMS

Gebyrsats for danskudstedte kreditkort1,07%
Gebyrsats for udenlandsk udstedte Visa/MasterCard kreditkort1,92%
Gebyrsats for JCB2,13%
Gebyrsats for danskudstedte American Express1,07%
Gebyrsats for udenlandsk udstedte American Express3,00%


4. Klager, fortrydelsesret og reklamation

Bemærk, at der ikke er fortrydelsesret for mad og drikkevarer. Købelovens almindelige regler om reklamation i tilfælde af mangelfulde varer, forsinkede varer, eller varer, som ikke svarer til beskrivelsen, kan dog finde anvendelse.

Alle henvendelser om onlinekøb henvises til vores callcenter: [email protected] Tlf.: 70701588

Hav dit ordrenummer parat ved henvendelse.
Disse handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler.


5. Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.
Såfremt en vare er udsolgt, tilbyder vi en lignede vare, f.eks. en anden type pizza eller dessert. Såfremt du ikke ønsker den tilbudte erstatningsvare, får du pengene retur.